קורס מלצרים

מידע על מגוון בתי ספר לברמנים

קורס מלצרים בבית ספר למלצרים Waiters
מבית זמן אמיתי בשיתוף יקבי רמת הגולן

בית ספר לברמנים זמן אמיתי משיק את Waiters
בית ספר למלצרים ברמה מקצועית גבוהה.

  1. רוצים לעבוד במסעדת גורמה ולהרוויח מעולה ?
  2. לדעת מה מעודד אנשים להזמין יותר ממה שתכננו ?
  3. איך יוצרים קשר חיובי עם סועד יחיד, זוגות ומשפחות כדי לקבל שביעות רצון גבוהה וטיפים בהתאם ?
  4. מחפשים קורס מעשי שתוכלו ללמוד על חשבון הפיקדון ?

אם עניתם בחיוב, תשמחו לדעת שיש מקום אחד שנותן את כל התשובות:

בית הספר החדש למלצרים של "זמן אמיתי".

מלצר עם ידע, מעניק שירות יותר איכותי ועושה יותר כסף. נקודה.


מטרת בית הספר למלצרים

, להכשיר מלצרים בכל המיומנויות הנדרשות כך שיקל עליהם להשתלב ולתת מענה ברמה הגבוהה ביותר לעסק שמעסיק אותם.

לימודי מלצרות כוללים:

מגוון נושאים שמעניקים לכם ניסיון מעשי, מעשירים את הידע שלכם ונותנים לכם כלים אמיתיים להצלחה בתחום : מהו שירות איכותי ? איך לקדם מכירות, תרגול שירות ומידע בנושא יין ואלכוהול.

קורס מלצרים בנוי משישה מפגשים באורך של ארבע שעות מלאות כל מפגש.

שיעור מס. 1 קורס מלצרים - בסיס לשירות ואירוח


שירות איכותי הוא מרכיב חיוני בהנאה מארוחה במסעדה.
פרק זה מלמד כיצד ליצור בקרב הסועדים, תחושה אישית שהם יצרו לשחזר ולבוא בשנית.
  1. המלצר כחלק משמעותי מהארוחה.
  2. לימוד על מתן שירות מזווית הלקוחות וחשיפה למגוון סגנונות של שירות.
  3. הליכות ונימוסים, הקשבה, סבלנות ופתרון משברים, חשיבות ערנות בתפקיד. הופעה מכובדת, עבודה בצוות ומסירות לתפקיד ולמקום.

שיעור מס. 2 קורס מלצרים - מיומנויות בשירות


רמה גבוהה בשירות של מלצר תתרום לכך שלקוח יצא מרוצה וירצה לשוב למסעדה.
הפרק כולל:
  1. גישה אישית לסועדים מהגעתם למסעדה.
  2. לקיחת הזמנה.
  3. אופני עבודה המותאמים למסעדות בעלי אופי שונה
  4. כיצד לערוך שולחן ולפנות שולחן בצורה מקצועית
  5. פתיחה וסגירת משמרת במסעדה.
  6. הקפדה על עקביות בשירות
  7. הגשת חשבון סיום ארוחה
  8. תפעול מחשב בעבודת המלצר

שיעור מס. 3 קורס מלצרים – מלצר טוב הוא מלצר שמוכר


הנוסחה פשוטה: קידום מכירות = יותר טיפים.
בפרק חשוב זה נלמדת חשיבות יכולתם של מלצרים להעלות את סכום הארוחה ופדיון המסעדה.
  1. כלים לבניית אמון וכיצד להיעזר בהם להגדלת מכירות
  2. התמצאות ברזי התפריט והיין ככלי מכירה
  3. המלצות נכונות כאמצעי מכירה
  4. במסגרת פרק זה יערך תרגול – מלצר, לקוח.

שיעור מס. 4 קורס מלצרים – שירות מעל ומעבר


במסגרת קורס מלצרים מומחש לתלמידים כי על מנת להעניק שירות בסטנדרטים הגבוהים ביותר. התלמידים לומדים לחוש את הלקוחות, להיות קשובים לצרכיהם ולזהות מתי נכון לגשת ומתי להימנע. מתי להמליץ ללקוח ומתי למדובר בלקוח חוזר שמכיר את התפריט בעל פה.
מתי להציע עזרה ומתי לתת לסועדים ליהנות מהחוויה.
הלימודים כוללים סימולציות מעשיות בהם יש התמודדות עם מצבים ותלונות מהעולם האמיתי.

שיעור מס. 5 קורס מלצרים – היכרות עם עולם היין


בפרק זה נלמדים תהליכי ייצור של יינות, זני ענבים וסוגי יינות המותאמים לשלבי הארוחה.
מועבר נושא של טרנדים ביינות, יינות כשרים, מושגים וחוקים הקשורים ליין.
כמו כן לומדים למי מגישים יין לטעימה בשולחן, נעשית היכרות תפריטי יינות, מהי חליצה ומזיגה, איזה ציוד דרוש ליין ועוד.
פרק היין כולל טעימות של יינות שונים במהלך השיעורים.

שיעור מס. 6 קורס מלצרים - אלכוהול


ביה"ס למלצרים Waiters מעניק יתרון מובהק לתלמידי קורס מלצרות.
במסגרת פרק זה לומדים התלמידים על:
  1. משקאות אלכוהול לסוגיהם.
  2. מהם אפריטיפים ודז'סטיפים.
  3. הכנת והגשת קוקטיילים.
  4. התאמת אלכוהול לאוכל.
  5. תרגול מעשי בהכנת משקאות אלכוהוליים. 
    פרק האלכוהול כולל טעימות של משקאות שונים במהלך השיעורים.

בוגרי קורס מלצרים של בית ספר למלצרים Waiters מקבלים תעודת סיום, ערכת מלצר והפניה מובטחת לעבודה במסעדות גורמה בכל רחבי הארץ.
עלות קורס מלצרים בבית ספר למלצרים Waiters: 590 ש"ח.


הנחה משמעותית לפונים דרך האתר
ניתן לשלם על חשבון הפיקדון!


למידע נוסף מלאו את הפרטים הבאים:
שם מלא:
טלפון:
דואל: